راه هایی برای به خاطر آوردن رمز عبور فراموش شده

راه هایی برای به خاطر آوردن رمز عبور فراموش شده
در این مقاله به شما می آموزیم که چگونه رمز عبوری را که فراموش کردید به یاد بیاورید. یکی از رایج ترین مشکلات در عصر تکنولوژی مقوله password یا همان رمز عبور بوده است. چند سال پیش اگر قصد متصل شدن به یک دیتابیس مثل یاهو مسنجر را داشتید، با یک رمز کوتاه 3 تا 4 کاراکتری می توانستید به راحتی به عضویت درآیید. اما در حال حاضر به دلیل افزایش جمعیت کاربران یک سرویس، برای ساخت یک اکانت نیاز به 10 تا 12 کاراکتر می باشد. طبیعتا به خاطر سپردن این رمز کار آسانی برای برخی افراد نیست و بارها پیش می آید که رمز ساخته شده را فراموش کرده ایم. اگر دنبال راه حل این مشکل هستید با ما همراه باشید.
روش اول:
به یاد آوردن رمز عبور
1 ـ در میان پسوردهای دیگر خود بگردید.
شما می توانید در یک برگه تمام رمزهای گذشته خود را بنویسید. با توجه به اینکه معمولآ پسوردهایی که برای حساب های مختلف می سازیم، شبیه به هم هستند، می توانید رمز حساب های کاربری دیگر خود را به این گزینه ها اضافه کنید. همچنین اگر حساب کاربری شما قدیمی است، رمزهایی که قبلا مورد استفاده قرار می دادید را هم تست کنید.
2 ـ هر چیز ساده ای را امتحان کنید.
می توانید اسم خود را به همراه سال، ماه یا روز تولد ترکیب کنید. مثلا، «امین» و «1367» را می توانید به صورت “امین 1367″، “امین67” و… امتحان کنید. یا اینکه کلمات اول نام و نام خانوادگی خود را با اعداد ساده به عنوان مثال “123” ، “777” یا سال تولد خود ترکیب کنید.
- امروزه سایت های زیادی در هنگام انتخاب پسورد یک عدد در انتهای رمز عبور از شما می خواهند. عدد 1 پر کاربرد ترین اعداد است و پس از آن سال تولد شما کاربرد زیادی دارد.
3 ـ شرایط و موقعیت زندگی خود را در زمانی که رمز عبور را ساختید به خاطر بیاورید.
سعی کنید به مواردی که احتمال دارد در تصمیم گیری شما موثر بوده باشد، فکر کنید. برخی اوقات ما با اشیاء یا اشخاص اطراف رمز خود را می سازیم. به عنوان مثال شما باید ماشین مورد علاقه، تیم ورزشی، فیلم و بازی محبوب خود را در آن زمان شناسایی کرده، عباراتی از آنها بسازید و به عنوان رمز عبور امتحان کنید.
4 ـ مطمئن شوید که درست تایپ می کنید.
در صورتی که احتمال می دهید رمز عبورتان را به یاد دارید، با تمرکز و دقت به کیبورد خود نگاه کرده و پسورد را تایپ کنید. این موضوع را به خاطر بسپارید که کلید Space در زمان تایپ پسورد به عنوان یک کاراکتر محسوب می شود. همین طور کلید Caps Lock می تواند تمام پسورد را عوض کند. بنابراین هنگام استفاده از کیبورد، هواستان به کلیدها باشد.
5 ـ از مدیتیشن کمک بگیرید.
طبیعتا این مورد با توجه به استرس شدید به دلیل فراموشی رمز، کار آسانی نیست، اما معمولا مدیتیشن و تمرکز روی یک موضوع می تواند کمک زیادی به شما کند. سعی کنید تمام افکار غیر مربوط را کنار گذاشته و در یک مکان بی سر و صدا به فکر یادآوری رمز خود باشید.
- استرس در این حالت باعث فراموشی بیشتر شده و یادآوری را سخت می کند. پس تا حد امکان آرام باشید تا مغز بیشترین بازدهی را داشته باشد.
روش دوم:
بازیابی اطلاعات
1 ـ گزینه Forgot My Password را امتحان کنید.
معمولا تمام شبکه های اجتماعی و سرویس ها دارای گزینه “Forgot My Password” (رمز را فراموش کرده ام) هستند، تا به کسانی که رمز خود را فراموش کرده اند، برای بازیابی رمز کمک کنند. زمان ساخت اکانت، تمامی سرویس ها از شما آدرس ایمیل می خواهند. پس از انتخاب “Forgot My Password”، روی فیلد مشخص شده، ایمیل را تایپ می کنید. پس از چند لحظه، برای شما لینکی فرستاده می شود که می توانید از طریق آن پسورد خود را تغییر دهید.
2 ـ به سوالات محرمانه حساب خود پاسخ دهید.
وقتی روی گزینه “Forgot My Password” کلیک می کنید، دو گزینه در مقابل شما قرار می دهد. اولی همان ایمیل بود که در بالا اشاره شد و گزینه بعد “Security Questions” (سوالات محرمانه) است. در زمان ثبت نام، سرویس از شما چند سوال ساده می پرسد، مثلا “نام اولین معلم شما” یا “نام اولین ماشین شما”. در اینجا باید همان جواب هایی داده شود که هنگام ثبت نام از شما خواسته بود و شما پاسخ داده بودید.
منبع: wikiHow
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.