روش های نگهداری بهتر از گیاهان داخل منزل

روش های نگهداری بهتر از گیاهان داخل منزل
خانه ای که چند گلدان متنوع با برگ های سبز داشته باشد بسیار از انرژی های منفی دور است و اهالی آن خانه هوای سالم تری را استشمام می کند. گیاهان علاوه بر اینکه باعث سلامتی ما می شوند و روحیه خوبی به ما می دهند بر زیبا تر و جذاب تر کردن محیط خانه هم مؤثرند و بدون احتیاج به وسائل تزئینی و دکوری گران قیمت می توانند به منرلتان زیبایی بخشند. با نگهداری بهتر و اطلاعات بیشتر از آب و تغذیه آن ها می توانید مدت بیشتری گیاهتان را داشته باشید، مرکز آموزشی مو به مو با چند راهکار برای نگهداری بهتر همراه شماست… .
باید ها و نباید های گلدان و گیاه آن
1:
به خاک داخل گلدانتان دقت کنید اگر رنگ آن روشن و خشک و پرترک بود بسیار کم به آن آب داده اید و حتما باید سیراب شود و اگر در انتهای گلدانتان هنوز پر از آب است بدانید بیش از اندازه آب داده اید. دقت داشته باشید نباید نه زیاد و نه به گیاهتان آب دهید و البته هر گیاهی میزان احتیاجش به آب متفاوت است پس اول شناسنامه و نیاز گیاه را خوب بشناسید، آن نوع که برگ های پر و ضخیم دارند بیشتر و آن هایی که برگ های مومی دارند به آب کمتری نیازمندند.
2:
یک تست ساده انجام دهید و سپس نگاهی استادانه به برگ ها بیندازید تا میزان آب گلدان را متوجه شوید. اگر انگشتتان را تا یک بند وارد خاک کردید و فرو رفت خاک گلدان مرطوب است و نیازی به آب ندارد اگر برعکس بود به آن آب دهید. برگ ها را همیشه چک کنید اگر برگهای جدید و در حال رشد سبز نبودند و برگهای قدیمی تر نوک خشک و شکننده و تیره پیدا کرده اند یکی از علت ها کم آبی گیاه است. بهترین کار استفاده از سنسور رطوبت و یا نم سنج است تا به طور دقیق از این بابت مطلع شوید.
3:
دمای آب آبیاری را متعادل و حدود بیست درجه سانتی گراد انتخاب کنید. آبی که خیلی سرد باشد گیاه را به خواب می برد و قسمت هایی که قرار بود برگ های تازه بدهند از کار می ایستند و آب گرم هم که به طول کامل می تواند گیاه را از بین ببرد.
4:
بهترین جنس گلدان یعنی خاک رس و سرامیک را استفاده کنید تا میزان آب اضافی خاک را بیشتر بیرون بکشد و حتما داری منفذ خروج آب اضافی در زیر گلدان باشد
5:
نور محیطی که گلدان در آن قرار دارد غیر از اینکه باید شدت مناسبی داشته باشد و نه خیلی زیاد باشد که گل ها و برگ ها را بسوزاند نه کم که نتواند فتوسنتز کند باید مدت تداوم این نور کم متناسب و متعادل باشد تا گیاه تمام طول روز بتواند فرآیند زندگی خود را بچرخه در بیاورد. اگر در آپارتمان نور زیادی ندارید از لامپ های فلورسنت استفاده کنید. و سعی کنید برای گیاهان گلدار حداقل دوازده و حداکثر شانزده ساعت این نور روشن بماند و برای دیگر گیاهان بدون گل چهارده تا شانزده ساعت نوردهی فلورسنت انجام گیرد.
6:
زیاد مکان گلدان را عوض نکنید ممکن از تغییر ناگهانی دما چرخه زندگی اش را به خطر اندازد.
7:
به غیر از کاکتوس اگر گیاه دیگری دارید هوای منزل را با بخور یا هر روشی مرطوب نگدارید.
8:
گیاه هم مثل انسان نیاز به تغذیه دارد.
پس فقط آب کافی نیست گاهی خاک را تعویض کنید و گاهی هم کود به خاک اضافه کنید.
9:
ریشه ها مدام رشد می کنند.
پس اگر هرس نشوند میتوانند غیر قابل کنترل شوند.
قسمت های مرده و ازبین رفته را جدا کنید تا گیاه جان تازه بگیرد.
10:
قهوه و چای به گلدان و خاک آن اضافه نکنید.
چراکه مورد اول باعث ازبین بردن تعادلات اسیدی بازی و مورد دوم باعث جمع شدن حشرات به دور خاک می شود.
11:
هر گیاهی که خریداری کردید ابتدا تمام جزئیات آن را در سایت ها و کتابهای مختلف مطالعه و یا از افراد متخصص سوال کنید و بدون تحقیق گیاهی را مهمان خانه خود نکنید.
منبع: phow.ir
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.