روش های بهبود کیفیت سخت افزاری رایانه

روش های بهبود کیفیت سخت افزاری رایانه
اطلاعات کم گاهی اوقات باعث می شوند ما بی خود و بی جهت یک خرج سنگینی را انجام دهیم. اگر شما یک لپتاپ یا یک رایانه در حد متوسط دارید و می توانید با آن خیلی از کار های خود را انجام دهید پس لپ تاپ شما ایرادی ندارد و برای استفاده های بیشتر خیلی وقت ها اصلا احتیاجی نیست آن را بخاطر نداشتن برخی ویژگی ها به طور کل کنار بگذارید و لپ تاپی یا کامپیوتری دیگر بخرید و بسیار هزینه کنید. گاهی فقط کافی آن مشکل خاص را بشناسید و رفع کنید. برای بهبود قسمت های سخت افزاری رایانه شما در مرکز آموزشی مو به مو اطلاعاتی در اختیار گذاشته شده. در ادامه با ما باشید.
بهبود کیفیت رایانه
علارغم اینکه Laptop ها بسیار زیاد در این روزها مورد استفاده قرار میگیرد و کاربرد دارد هنوز بسیاری از مردم بعلت قیمت مناسب روی به کامپیوتر های رومیزی می آورند. در بهبود کیفیت کامپیوتر ها بیشتر از قطعه هایی استفاده میشه که به Motherboard و پردازنده وصل نباشند. برای این کار می توان از بالابردن حافظه استفاده کرد. اضافه کردن رم بسیار کاربردی و البته ساده است چرا که نیاز نیست تغییراتی نرم افزاری بر روی سیستم اجرا شود. البته توجه کنید که حتما باید اطلاعات حافظ ای که خریداری می کنید با اطلاعات سیستم کامپیوتر شما هم خوانی داشته باشد اگر خود میتوانید این بررسی را انجام دهید به دفتر راهنمای همراه کامپیوتر مراجعه کنید و گرنه میتوانید برای این منظور از یک متخصص در این کار کمک بگیرید. شما میتوانید با تهیه یک DIMM دیگر برای کامپیوترتان ظرفیت حافظه را مضاعف و دوچندان کنید.
هارد کامپیوترتان را با حافظه ای دیگر عوض کنید
این یک روش کاربردی برای بالا رفتن سرعت عمل کامپیوتر شماست.
شما به راحتی می توانید هارد کامپیوتر را با یک حافظه ی دیگر مثلا حافظه ی ssd تعویض کنید.
شاید هزینه این تعویض بیشتر باشد.
اما با این روش شما سرعت اندوختن اطلاعات را در حافظه بالا برده اید.
تغییرات گرافیکی
بیشتر کامپیوتر ها داری ابزاری هستند که با کمک آن میتوان اطلاعات و داده های درون هارد را روی صفحه دسکتاپ مشاهده کرد اما نوع و قدرت آن ها باهم متفاوت است. شما می توانید کارت گرافیک را تعویض کنید و نسخه جدید تر را استفاده کنید تا کارهای تخصصی تر و یا بازی های جدیدتری را بتوانید نصب و اجرا کنید. کارت گرافیک های GTX950 گزینه های مناسبی از نظر قیمت هستند و با کمک آن ها بیشتر فعالیت ها مقدور است.
Laptop
طبیعتا اجزای قابل تغییر لپ تاپ کمتر است.
و دیگر زیاد درگیر تعویض سخت افزارها نیستیم.
اما دوباره نصب کردن آن ها کمی مشکل و تخصصی است.
شما با کمک راهنمای همراه لپ تاپ که هنگام خرید همراه آن بوده میتوانید قسمت های پشتی لپ تاپ را با کمک یک پیچگوشتی برای تعویض حافظه ی دستگاه باز کنید و برای اینکه حافظه ای جدید نصب کنید راهی مشابه با انجام همین کار در کامپیوتر را دارد اما طبیعتا سایز رم کوچکتر و ظریفتر خواهد بود. البته بیشتر ssd های موجود در بازار همین سایز کوچک هستند و میتوانید از آن ها استفاده کنید اما باز هم بهتر است از یک متخصص مشورت بگیرید. نکاتی که لازم به ذکر است این است که با باز کردن قطعات لپ تاپ احتمال آن وجود دارد که دیگر ضمانت نامه در مورد آن اجرا نشود و مطلب دیگر اینکه، حتما قبل از اینکه رم را جدا کنید از اطلاعات آن یک بک آپ بگیرید و یا کلا سیستم را با همان درایو ها دوباره نصب کنید تا اطلاعاتتان از بین نروند.
در کل لپتاپ های مدل جدیدتر را سختتر می توان ارتقا داد.
در صورتی که دستگاهتان قدیمی تر باشد این کار را آسان تر می توانیم انجام دهیم.
گاهی شما می توانید باطری بعضی از لپ تاپ ها را نیز تعویض کنید.
این کار نیز به عملکرد بهتر دستگاهتان کمک خواهد کرد.
اما در کل هیچ یک از موارد را به تنهایی و بدون کسب مهارت لازم انجام ندهید.
منبع: zoomit.ir
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.